Εκλογέσ Πασοκ - tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ - Βαθύ… πασοκ, μέχρι το κόκκαλο, ο 82χρονος κύριος που έφτασε “βαμμένος” στα πράσινα στο δημαρχείο της πύλης τρικάλων για να ψηφίσει για το .

Βαθύ… πασοκ, μέχρι το κόκκαλο, ο 82χρονος κύριος που έφτασε "βαμμένος" στα πράσινα στο δημαρχείο της πύλης τρικάλων για να ψηφίσει για το . Παπανδρέου και τρίτος ο α. Την παράταση για μία ώρα και συγκεκριμένα έως τις 20:00 της διαδικασίας ψηφοφορίας για τις εκλογές του κινήματος αλλαγής ανακοίνωσε λίγο . Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κινήματος αλλαγής. Μετά από ενάμιση μήνα πολλών εσωκομματικών καρφιών μεταξύ των έξι .

Στις 7 το πρωί της κυριακής άνοιξαν και στην αργολίδα οι κάλπες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο κίνημα αλλαγής. tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ
tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ"Î' ΤΣΕΠΗΣ from images-blogger-opensocial.googleusercontent.com
Μετά από ενάμιση μήνα πολλών εσωκομματικών καρφιών μεταξύ των έξι . Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . Ο νίκος ανδρουλάκης είναι ο νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών του κιναλ. Ο νίκος ανδρουλάκης, ο παύλος . Πρόεδρος ανδρουλάκης, με παπανδρέου στον «τελικό»! Στις 7 το πρωί της κυριακής άνοιξαν και στην αργολίδα οι κάλπες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο κίνημα αλλαγής. Στις 5 και 12 δεκεμβρίου 2021 (αν χρειαστεί δεύτερος γύρος), τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος αλλαγής… 03 δεκ 2021 13:51. Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κινήματος αλλαγής.

Στις 5 και 12 δεκεμβρίου 2021 (αν χρειαστεί δεύτερος γύρος), τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος αλλαγής… 03 δεκ 2021 13:51.

Στις 5 και 12 δεκεμβρίου 2021 (αν χρειαστεί δεύτερος γύρος), τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος αλλαγής… 03 δεκ 2021 13:51. Παπανδρέου και τρίτος ο α. Την παράταση για μία ώρα και συγκεκριμένα έως τις 20:00 της διαδικασίας ψηφοφορίας για τις εκλογές του κινήματος αλλαγής ανακοίνωσε λίγο . Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κινήματος αλλαγής. Στις 7 το πρωί της κυριακής άνοιξαν και στην αργολίδα οι κάλπες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο κίνημα αλλαγής. «τα συνθήματά μου έγιναν συνθήματα όλων» δήλωσε πανηγυρικά ο λοβέρδος. Ο νίκος ανδρουλάκης είναι ο νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών του κιναλ. Πρόεδρος ανδρουλάκης, με παπανδρέου στον «τελικό»! Η αμφισβήτησή του άρχισε το 1989, με το ξέσπασμα του σκανδάλου κοσκωτά και την . Το πασοκ έχει επιστρέψει και από εδώ και πέρα είναι στο χέρι όλων μας να διαφυλάξουμε αυτό το οποίο φτιάξαμε αυτόν τον καιρό», δήλωσε ο . Το πασοκ κυβερνήθηκε με σιδερένια πυγμή από τον ιδρυτή του ανδρέα παπανδρέου. Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . Ο νίκος ανδρουλάκης, ο παύλος .

Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . Μετά από ενάμιση μήνα πολλών εσωκομματικών καρφιών μεταξύ των έξι . Την παράταση για μία ώρα και συγκεκριμένα έως τις 20:00 της διαδικασίας ψηφοφορίας για τις εκλογές του κινήματος αλλαγής ανακοίνωσε λίγο . Βαθύ… πασοκ, μέχρι το κόκκαλο, ο 82χρονος κύριος που έφτασε "βαμμένος" στα πράσινα στο δημαρχείο της πύλης τρικάλων για να ψηφίσει για το . Πρόεδρος ανδρουλάκης, με παπανδρέου στον «τελικό»!

Βαθύ… πασοκ, μέχρι το κόκκαλο, ο 82χρονος κύριος που έφτασε
tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ"Î' ΤΣΕΠΗΣ from images-blogger-opensocial.googleusercontent.com
Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . Ο νίκος ανδρουλάκης είναι ο νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών του κιναλ. Την παράταση για μία ώρα και συγκεκριμένα έως τις 20:00 της διαδικασίας ψηφοφορίας για τις εκλογές του κινήματος αλλαγής ανακοίνωσε λίγο . Στις 5 και 12 δεκεμβρίου 2021 (αν χρειαστεί δεύτερος γύρος), τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος αλλαγής… 03 δεκ 2021 13:51. Πρόεδρος ανδρουλάκης, με παπανδρέου στον «τελικό»! Βαθύ… πασοκ, μέχρι το κόκκαλο, ο 82χρονος κύριος που έφτασε "βαμμένος" στα πράσινα στο δημαρχείο της πύλης τρικάλων για να ψηφίσει για το . «τα συνθήματά μου έγιναν συνθήματα όλων» δήλωσε πανηγυρικά ο λοβέρδος. Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κινήματος αλλαγής.

Ο νίκος ανδρουλάκης, ο παύλος .

Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κινήματος αλλαγής. Την παράταση για μία ώρα και συγκεκριμένα έως τις 20:00 της διαδικασίας ψηφοφορίας για τις εκλογές του κινήματος αλλαγής ανακοίνωσε λίγο . Το πασοκ κυβερνήθηκε με σιδερένια πυγμή από τον ιδρυτή του ανδρέα παπανδρέου. «τα συνθήματά μου έγιναν συνθήματα όλων» δήλωσε πανηγυρικά ο λοβέρδος. Ο νίκος ανδρουλάκης είναι ο νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών του κιναλ. Παπανδρέου και τρίτος ο α. Η αμφισβήτησή του άρχισε το 1989, με το ξέσπασμα του σκανδάλου κοσκωτά και την . Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . Στις 7 το πρωί της κυριακής άνοιξαν και στην αργολίδα οι κάλπες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο κίνημα αλλαγής. Βαθύ… πασοκ, μέχρι το κόκκαλο, ο 82χρονος κύριος που έφτασε "βαμμένος" στα πράσινα στο δημαρχείο της πύλης τρικάλων για να ψηφίσει για το . Το πασοκ έχει επιστρέψει και από εδώ και πέρα είναι στο χέρι όλων μας να διαφυλάξουμε αυτό το οποίο φτιάξαμε αυτόν τον καιρό», δήλωσε ο . Πρόεδρος ανδρουλάκης, με παπανδρέου στον «τελικό»! Μετά από ενάμιση μήνα πολλών εσωκομματικών καρφιών μεταξύ των έξι .

Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . «τα συνθήματά μου έγιναν συνθήματα όλων» δήλωσε πανηγυρικά ο λοβέρδος. Η αμφισβήτησή του άρχισε το 1989, με το ξέσπασμα του σκανδάλου κοσκωτά και την . Το πασοκ κυβερνήθηκε με σιδερένια πυγμή από τον ιδρυτή του ανδρέα παπανδρέου. Πρόεδρος ανδρουλάκης, με παπανδρέου στον «τελικό»!

Ο νίκος ανδρουλάκης είναι ο νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών του κιναλ. tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ
tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ"Î' ΤΣΕΠΗΣ from images-blogger-opensocial.googleusercontent.com
Στις 7 το πρωί της κυριακής άνοιξαν και στην αργολίδα οι κάλπες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο κίνημα αλλαγής. Το πασοκ έχει επιστρέψει και από εδώ και πέρα είναι στο χέρι όλων μας να διαφυλάξουμε αυτό το οποίο φτιάξαμε αυτόν τον καιρό», δήλωσε ο . Παπανδρέου και τρίτος ο α. Την παράταση για μία ώρα και συγκεκριμένα έως τις 20:00 της διαδικασίας ψηφοφορίας για τις εκλογές του κινήματος αλλαγής ανακοίνωσε λίγο . Στις 5 και 12 δεκεμβρίου 2021 (αν χρειαστεί δεύτερος γύρος), τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος αλλαγής… 03 δεκ 2021 13:51. Η αμφισβήτησή του άρχισε το 1989, με το ξέσπασμα του σκανδάλου κοσκωτά και την . Το πασοκ κυβερνήθηκε με σιδερένια πυγμή από τον ιδρυτή του ανδρέα παπανδρέου. Ο νίκος ανδρουλάκης είναι ο νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών του κιναλ.

Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κινήματος αλλαγής.

Βαθύ… πασοκ, μέχρι το κόκκαλο, ο 82χρονος κύριος που έφτασε "βαμμένος" στα πράσινα στο δημαρχείο της πύλης τρικάλων για να ψηφίσει για το . Πρόεδρος ανδρουλάκης, με παπανδρέου στον «τελικό»! Ο νίκος ανδρουλάκης, ο παύλος . Το πασοκ κυβερνήθηκε με σιδερένια πυγμή από τον ιδρυτή του ανδρέα παπανδρέου. Στις 7 το πρωί της κυριακής άνοιξαν και στην αργολίδα οι κάλπες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο κίνημα αλλαγής. Παπανδρέου και τρίτος ο α. «τα συνθήματά μου έγιναν συνθήματα όλων» δήλωσε πανηγυρικά ο λοβέρδος. Η αμφισβήτησή του άρχισε το 1989, με το ξέσπασμα του σκανδάλου κοσκωτά και την . Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . Το πασοκ έχει επιστρέψει και από εδώ και πέρα είναι στο χέρι όλων μας να διαφυλάξουμε αυτό το οποίο φτιάξαμε αυτόν τον καιρό», δήλωσε ο . Μετά από ενάμιση μήνα πολλών εσωκομματικών καρφιών μεταξύ των έξι . Την παράταση για μία ώρα και συγκεκριμένα έως τις 20:00 της διαδικασίας ψηφοφορίας για τις εκλογές του κινήματος αλλαγής ανακοίνωσε λίγο . Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κινήματος αλλαγής.

Εκλογέσ Πασοκ - tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ"Î' ΤΣΕΠΗΣ - Βαθύ… πασοκ, μέχρι το κόκκαλο, ο 82χρονος κύριος που έφτασε "βαμμένος" στα πράσινα στο δημαρχείο της πύλης τρικάλων για να ψηφίσει για το .. Η αμφισβήτησή του άρχισε το 1989, με το ξέσπασμα του σκανδάλου κοσκωτά και την . «τα συνθήματά μου έγιναν συνθήματα όλων» δήλωσε πανηγυρικά ο λοβέρδος. Στις 7 το πρωί της κυριακής άνοιξαν και στην αργολίδα οι κάλπες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο κίνημα αλλαγής. Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . Στις 5 και 12 δεκεμβρίου 2021 (αν χρειαστεί δεύτερος γύρος), τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος αλλαγής… 03 δεκ 2021 13:51.